Offerte aanvragen en Reserveren van goederen en diensten
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan snel en makkelijk via de email. De aanvraag wordt persoonlijk door een medewerker van de administratie binnen twee werkdagen beantwoord en naar u toe gezonden als vrijblijvende offerte. Pas na uw akkoord terug worden de goederen en diensten voor u gereserveerd voor desbetreffende datum(s). Indien uw aanvraag een spoed behandeling betreft, kunt u beter even telefonisch contact met ons opnemen nadat uw aanvraag is verzonden.

Huurtermijn en prijzen
Alleen de dag(en) dat de goederen in gebruik zijn worden berekend. De goederen worden automatisch zonder berekening van extra huurdagen een dag voor gebruik afgeleverd en een dag na gebruik weer opgehaald. Voor gebruik in het weekend of op zon feestdag(en) wordt er 1 huurdag berekend. De goederen worden op een werkdag van maandag t/m vrijdag afgeleverd en weer opgehaald. Voor langere of regelmatige huurtermijnen kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden. Al de genoemde prijzen zijn per stuk en inclusief 21 % btw.

Bezorgen en Ophalen op Locatie
Bezorgen en ophalen van de goederen is mogelijk op iedere gewenste locatie in Nederland. De goederen worden automatisch een werkdag voor gebruik afgeleverd en automatisch een werkdag na gebruik weer opgehaald tussen 9:00 en 17:00 uur. De goederen worden afgeleverd en weer opgehaald bij een deur die met de vrachtwagen bereikbaar is. De goederen worden verpakt op karren afgeleverd en dienen verpakt op de karren weer klaar te staan bij het ophalen. Bij gebruik in het weekend worden de materialen veelal op vrijdag afgeleverd en maandag opgehaald zonder berekening van extra huurdagen. Voor gebruik op feestdagen worden goederen een werkdag voor het gebruik afgeleverd en een werkdag na het gebruik weer opgehaald zonder berekening van extra huurdagen.

Wij bezorgen onze materialen op de begane grond. Mocht u de materialen boven geleverd willen hebben,
dan dient u zelf daar voor te zorgen.

Transportkosten

Al onze materialen worden tegen een vast laag transporttarief bij u bezorgd en weer opgehaald.

  • Bezorging in gemeente Houten is € 17,50 incl BTW
  • bezorging in de gemeente  Nieuwegein, Vianen is € 45,- incl BTW
  • Bezorging in de Regio Utrecht is € 55,- incl BTW. De bezorging in het centrum van Utrecht is op aanvraag ( mileiuzone).

Voor dit eenmalige bedrag komen wij de materialen dus bij u brengen en weer ophalen!

Afhalen artikelen

Het adres voor het afhalen en retour brengen is: Lange Schaft 7b, 3991 AP, Houten U dient hiervoor wel een afspraak te maken want het magazijn is heeft geen openingstijden.

 

Arbeid op Locatie
Partyverhuur Brouwer kan u al het zware werk uit handen nemen door opbouw en afbouw van de materialen te verzorgen. Bovendien staat een team met ervaren personeel voor u klaar om u bij te staan met raad en daad. Hiervoor wordt een uurloon per uur en per persoon op basis van nacalculatie berekend.

Schoonmaken

Wij vragen alles schoon retour zoals u het heeft ontvangen; met uitzondering van glaswerk en servies dit mag spoelschoon worden retour gegeven.

Annuleren

De huurder heeft het recht om de overeenkomst voor de ingangsdatum te annuleren. Hij is in deze gevallen verplicht om een bepaald gedeelte van de huurprijs aan de verhuurder te voldoen. Er zal door de verhuurder het volgende percentage gefactureerd worden:
10% bij annulering  tot de 31ste dag voor aanvang huurperiode.
30% bij annulering vanaf de 30ste tot de 15e dag voor aanvang huurperiode
50% bij annulering vanaf de 14e tot de 8ste dag voor aanvang huurperiode
70% bij annulering vanaf de 7e dag tot 48 uur voor begin huurperiode.
Voor annulering binnen 48 uur voor begin huurperiode wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Hoe ver van tevoren dien ik mijn bestelling te plaatsen?
U kunt vaak tot een dag voor de leverdatum nog materialen bij ons bestellen. Wel wordt de kans natuurlijk steeds groter dat de benodigde materialen niet meer beschikbaar zijn. Zeker in de zomermaanden. Vroegtijdig reserveren is daarom vaak ons advies.